Новости Крыма - крымская служба новостей

Проект Новости Крыма, логотип ©
Жизнь Крыма и не только

Де отримати гроші до зарплати на вигідних умовах

Достатньо відвідати сайт кредитної компанії Moneyveo, і просто на сторінках інтернет-ресурсу заповнити форму для отримання кредиту.

Як оформити швидкий займ

Зробити це досить просто. У спеціальну форму потрібно ввести реальні дані: - стать; - ПІБ; - дату народження; - номер мобільного телефону; - діючу (існуючу) адресу електронної пошти; - пароль; - підтвердження з смс. Важливо, щоб всі введені дані були реальними і написаними без помилок. Це істотно підвищує шанс на отримання позикових коштів. Номер телефону та адреса електронної пошти необхідні для того, щоб мати можливість контролювати роботу з системою. При повторному зверненні в «Манівео» заповнювати форму з особистими даними не буде потрібно.

Скільки можна просити

Компанія Moneyveo готова видати онлайн-кредит навіть у тому випадку, якщо клієнт звернувся вперше, у нього погана кредитна історія і немає довідки про доходи. Первинна сума позики становить до 2000 гривень. Якщо позичальник не порушує умови угоди, при повторному його зверненні в кредитну організацію він вже зможе запросити до 8000 гривень. Процентна ставка не залежить від суми. Це означає, що нарахування за відсотками однакові як для мінімального, так і максимального розміру позики.

Як повертати кредит

Повернення коштів теж не представляє складнощів. Робити перерахування можна кількома способами: • переводити зі своєї карти; • робити банківський переказ готівкових коштів; • погашати заборгованість через термінал. За користування різними варіантами повернення грошей компанія Moneyveo комісій не стягує (оплату за послуги може вимагати тільки банк, який проводить операцію).

Що необхідно для отримання позики

Гроші позичальник отримує на карту будь-якого банку, що надає послуги на території України. Важливо, щоб кредитка була активною. Зарахування коштів відбувається миттєво. Доступні вони відразу, після отримання. Але іноді банк, на чию карту надходять фінанси, може зробити їх доступними до користування протягом 1-2 годин. Користуватися сервісом «Манівео» зручно, безпечно і вигідно.

© 2024 - 2003 Новости Крыма, крымская служба новостей